كلايمر
كلايمر و اجاره كلايمر جايگزين داربست
نويسندگان
عضويت
نام کاربري :
پسورد :
تکرار پسورد:
ايميل :
نام اصلي :
آمار
امروز : 0
ديروز : 0
افراد آنلاين : 7
همه : 0
پيوندهاي روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

سابقه زندگي در تهران به ۵٫۰۰۰ سال پيش از ميلاد بازمي گردد. در دي ماه ۱۳۹۳ اسكلت يك انسان در منطقه مولوي تهران متعلق به حدود ۷٫۰۰۰ سال پيش كشف گرديد. پيش از اين گمان مي رفت سابقه زندگي در منطقه تهران امروزي به كشفيات قيطريه كه متعلق به ۳٫۰۰۰ سال پيش بود، برمي گردد.

شركت رسمي كلايمر كه از سال 1378 فعاليت مي كند ميتواند براي آن دسته از مشتريان عزيز كه در تهران پروژه ساختماني دارند و به داربست و كلايمر نياز دارند ميتواند مفيد واقع بشه به طوري كه شما به جاي استفاده از داربست كه بارها به خطرات آن اشاره كرديم از جايگزين داربست كلايمر استفاده نماييد شما ميتوانيد با يك تماس براي خريد كلايمر در تهران و يا اجاره كلايمر در تهران اقدام نماييد كارشناس بخش فروش كلايمر آماده پاسخگويي به سوالات شما بزرگواران مي باشد همين الان تماس بگيريد و اگر سوالي در رابطه با خريد كلايمر در تهارن و اجاره كلايمر در تهران داريد مطرح فرماييد.

تهران براي نخستين بار توسّط ايل قاجار پايتخت ايران شد. تصوير كتيبهٔ فتحعلي شاه، روي تپّهٔ سنگي چشمه علي واقع در شمال شهر ري منطقه ۲۰ تهران

تهران در گذشته از روستاهاي ري بوده و ري كه در تقاطع محورهاي قم، خراسان، مازندران، قزوين، گيلان و ساوه واقع شده به سبب مركزيّت مهم سياسي، بازرگاني، اداري و مذهبي از قديم مورد نظر بوده و مدّعيان همواره اين مركز راهبردي را مورد تهاجم و حمله قرار مي داده اند. روستاي تهران به واسطهٔ برخورداري از مغاك ها و حفره هاي زيرزميني و مواضع طبيعي فراوان و دشواري نفوذ در آن ها پناهگاه خوبي براي دولتمردان و ديگر اشخاصي بوده كه احتمالاً مورد تعقيب مدّعيان قرار داشته اند.

از سوي ديگر، كاروان هاي بزرگي كه از محورهاي مورد بحث عبور مي كردند شكارهاي سودمندي بودند و اغلب مورد حمله و چپاول مردم بومي واقع مي شدند. روستاي تهران در واقع كانون چپاولگران و نهانگاه كالاهاي دزديده شده بود و اين وضع تا زمان شاه تهماسب صفوي كه قزوين را به عنوان پايتخت خود انتخاب نمود ادامه داشت. تهران در برابر حملهٔ افغان ها (پشتون ها) ايستادگي زيادي كرد و به همين خاطر آن ها پس از تصرّف تهران اين شهر را ويران كردند و باغ ها و تاكستان هاي آن را از ميان بردند. در زمان نادرشاه تهران دوباره نام و نشاني يافت و در همين شهر بود كه نادرشاه رهبران بزرگ شيعه و سنّي را گرد هم آورد و پيشنهاد اتّحاد اسلامي و رفع اختلاف ها را به آن ها داد.

تهران در آغاز روستايي نسبتاً بزرگ بود كه ميان شهر بزرگ و نام آور آن زمان، شهر ري و كوهپايه هاي البرز جاي گرفته بود. نخستين بار نام آن در يادكرد زندگينامهٔ ابوعبدالله حافظ تهراني (زاده ۱۸۴ خ) آمده است. پس از يورش مغولان به ري و ويراني اين شهر، تهران بيش از پيش رشد يافت و شماري از اهالي آوارهٔ ري را نيز در خود جاي داد و مساحتش در اين دوران به ۱۰۶ هكتار رسيده بود. اين منطقه در دوره سلسله صفوي به علّت اين كه بقعه سيد حمزه جدّ اعلاي صفويه در نزديكي حرم شاهزاده عبدالعظيم جاي داشت و تهران نيز داراي باغ هاي خوش آب و هوا بود، مورد توجّه قرار گرفت.

نخستين بار، شاه طهماسب اول صفوي در سال ۹۱۶ خ. هنگام گذر از تهران باغ و بوستان فراوان اين شهر را پسنديد و دستور داد تا بارو و خندقي به دور آن بكشند. اين بارو كه ۱۱۴ برج به عدد سوره هاي قرآن و چهار دروازه رو به چهار سوي دنياي پيرامون داشت، از شمال به ميدان توپ خانه و خيابان سپه، از جنوب به خيابان مولوي، از شرق به خيابان ري و از غرب به خيابان وحدت اسلامي (شاپور) امروزي محدود مي شد، مساحت تهران در اين دوران به ۴۴۰ هكتار رسيد.

در دورهٔ شاه عباس يكم (۹۶۶ تا ۱۰۰۷ خ) پل، كاخ و كاروانسراهاي زيادي بر پا شد، در بخش شمالي برج و باروي شاه تهماسبي، چهارباغ و چنارستاني ساخته شد كه بعدها دورش را ديواري كشيدند و به صورت كاخ (كاخ گلستان) و پايگاه فرمانروايي درآوردند. كريم خان در نبردهاي خود برابر محمدحسن خان قاجار در سال ۱۱۷۲ قمري تهران را مركز اردوكشي خود برگزيد و پس از پيروزي در اين جنگ در ديوانخانه ديرين تهران كه در زمان شاه سليمان ساخته شده بود بارِ عام داد و با عنوان وكيل الرعايا، زمامداري ايران را در دست گرفت.

مكان هاي مذهبي تهران

مسجدها، حسينيه ها و امامزاده ها از جمله مكان هاي مذهبي پايتخت هستند كه در مجموع ۲٬۰۷۲ مركز (۱۳۸۷ خ) را شامل مي شوند. تهران ۱۵۴۶ مسجد، ۴۸۷ حسينيه، و ۳۹ امامزاده دارد. در واقع براي هر ۳٬۵۱۶ تهراني يك مركز مذهبي وجود دارد. بيشترين امامزاده هاي پايتخت در منطقه ۲۰ متمركز شده و بعد از آن منطقه ۲ و ۱ داراي بيشترين امامزاده ها هستند. در ۱۲ منطقه هم هيچ امامزاده اي وجود ندارد.

مسجد و خانه شيخ فضل الله نوري در سنگلج، خانه شيخ فضل الله نوري آدرس: استان تهران، شهر تهران، خيابان بهشت، خيابان شيخ فضل الله نوري (از بن بست جوان شماره ۲ و از بن بست نجم آبادي شماره ۳.)

جغرافيا تهران

شهر تهران در ۵۱ درجه و ۲ دقيقه تا ۵۱ درجه و ۳۶ دقيقهٔ طول شرقي و ۳۵ درجه و ۳۴ دقيقه تا ۳۵ درجه و ۵۰ دقيقهٔ عرض شمالي قرار گرفته است و ارتفاع آن از ۲۰۰۰ متر در مرتفع ترين نقاط شمال تا ۱۲۰۰ متر در مركز و ۱۰۵۰ متر در جنوب متغيّر است. تهران در بين دو وادي كوه و كوير و در دامنه هاي جنوبي رشته كوه البرز گسترده شده است. از جنوب به كوه هاي ري و بي بي شهربانو و دشت هاي هموار شهريار و ورامين و از شمال توسط كوهستان محصور شده است.ارتفاع چند نقطه شهر تهران از سطح دريا: شهر تهران از نظر زمين لرزه جزء مناطق پرزيان (۸ تا ۱۰ درجه مركالي) به شمار مي آيد. گسلهايي كه در تهران و حومه تا شعاع ۱۵۰ كيلومتري مركز شهر قرار دارند، عبارتند از گسل مشاء، گسل شمال تهران، گسل ري، گسل طالقان، گسل ايوانكي و گسل ايپك كه بررسي رفتار آن ها حايز اهميت است.

شهر تهران، به طور پيوسته در معرض خطر سيل قرار دارد. از دلايل اصلي اين موضوع، مي توان اختلاف ارتفاع زياد، شرايط اقليمي خاص، وجود رودخانه هاي فراوان مانند رود كرج، رود دربند، رود چيتگر و مسيل هاي متعدد و قرارگرفتن شهر تهران در پاي كوه را نام برد. همچنين در شهر تهران، ۱۲ حوزه آبريز بالادست مسلط بر آب و ۱۴ كيلومتر نوار مولد سيل از دارآباد تا غرب دره فرحزاد وجود دارد.

بيشتر بدانيد و بشناسيد

1 - تهران با مساحت ۷۳۰ كيلومتر مربع بيست و هفتمين شهر بزرگ جهان محسوب مي شود.

2 -  تهران اولين بار در دوره صفويه داراي دروازه شد. شاه طهماسب صفوي در دوران سلطنت خود به دليل علاقه خاصي كه به تهران و آب و هواي تميز آن داشت ، دستور داده بود كه دور تا دور شهر تهران را ارگي كشيده و شش دروازه بر روي آن بنا كنند.

3 - از دوران قاجار تاكنون تهران پايتخت ايران است.

4 - اين ارگ داراي ۱۱۴ برج به تعداد سوره هاي قران كريم بود و تا اوايل دوره ناصرالدين شاه همچنان پابرجا بود كه در اين زمان به طور كامل تخريب شد و به جاي آن تهران گسترش پيدا كرد و داراي دوازده دروازه شد.

5 - زماني كه در سال ۱۷۸۸ ميلادي آقا محمد خان قاجار تهران را به عنوان پايتخت خود انتخاب كرد، تهران روند پيشرفت و شكوفايي خود را آغاز كرد.

6 - ساختار اداري ايران در تهران متمركز است.

7 - برج آزادي اولين و مشهورترين نماد تهران و برج ميلاد نماد ديگر تهران است.

8 - در فهرست گران ترين پايتخت هاي جهان در سال ۲۰۰۸ ميلادي، تهران در رتبه ي آخر قرار گرفت.

9 - اولين ساختمان مرتفع و بلند تهران، ساختمان پلاسكو در خيابان استانبول بود كه روز ۳۰ دي ۱۳۹۵ در اثر آتش سوزي فروريخت.

10 - آخرين زلزله ي شديد تهران در سال ۱۸۳۰ ميلادي رخ داده است.

11 - از لحاظ زمين شناختي، تهران روي گسل هاي فعال قرار دارد كه باعث رانش زمين و زمين لرزه مي شود.

12 - تهران در ليست خطرناك ترين شهرهاي دنيا براي وقوع بلاياي طبيعي قرار دارد.

13 - سابقه ي زندگي در تهران به ۵ هزار سال قبل از ميلاد باز مي گردد.

14 - در سال ۱۳۹۳ يك اسكلت انسان در منطقه ي مولوي تهران كشف شد كه حدود ۷ هزار سال پيش زندگي مي كرد.

15 - تهران قبل از اين كه به شهر بزرگي تبديل شود، روستايي از توابع شهر ري بود.

16 - فوتبال ورزش اول شهر تهران است.

17 - دانشگاه آزاد اسلامي نخستين بار با ايجاد واحد تهران شروع به كار كرد.

18 - از دوران قاجار تاكنون تهران پايتخت ايران است.

19 - در تهران به ازاي هر نفر، ۴ موش وجود دارد.

20 - خيابان وليعصر طولاني ترين خيابان خاور ميانه در تهران واقع شده است.

 تهيه، ويرايش و بازنشر
ندا كامدار


ادامه مطلب
امتياز:
بازديد:
[ ۲۵ دى ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۰۶:۳۵ ] [ ويدا عليپور ]

در سال 1900 ، معمار كاس گيلبرت - كه بعداً كلايمر 55 طبقه Woolworth (1913) را طراحي كرد - مقاله اي را براي توجيه وجود كلايمرهاي بلند طراحي كرد. در آن زمان ، نيويوركي ها شاهد اولين رونق آسمان خراش هاي خود بودند. آنها كنجكاو و گيج و مطمئن بودند كه از اين ساختارهاي جديد چه بايد بكنند. از زمان طلوع تمدن ، كلايمر هايي براي كار و زندگي هرگز بيش از شش داستان نبود. سپس ، در طي چند سال كوتاه ، دفاتر 10 ، 15 و حتي 20 داستان با فركانس هشدار دهنده ظاهر مي شدند .

گيلبرت با لحني كم درك نوشت كه كلايمر بلند " صرفاً دستگاهي است كه باعث پرداخت زمين مي شود ." او به طور ضمني استدلال مي كرد كه نيروهاي اقتصادي عظيم اقتصادي كه مشاغل مشترك را به سمت منهتن پايين مي كشند ، ارزشهاي زمين را به سمت بالا سوق مي دهند. شركت هاي دارايي و بيمه اي ، شركت هاي حمل و نقل و ارتباطات ، واردكنندگان و صادركنندگان ، دفتر مركزي شركت ها ، ناشران ، موسسات حقوقي و غيره و غيره ، به سختي در انگشت پاي پاي منهتن قرار گرفتند تا بتوانند محصولات خود را بفروشند و در نزديكي بندر باشند.
خروج، اورژانس

قيمت بالاي زمين به اين معني بود كه اگر يك مالك زمين سرمايه معقول اجاره كلايمر خود را بازگرداند ، بايد راهي براي كسب درآمد بيشتر از اين قطعه پيدا كند. راه حل: ساخت بلندتر . با كف بيشتر اجاره بيشتر مي آيد. در تاريخ شهرهايي مانند نيويورك و شيكاگو ، آسمان خراش يك پديده طبيعي بوده است . ارزش هاي گرانقيمت جايگزين داربست توسعه دهندگان ، كلايمر و معماران را به ايجاد فن آوري هاي مقرون به صرفه براي ايجاد "جايگزين داربست" جديد در جايي كه بيشتر مورد نياز بود ، تحريك مي كند. بنابراين ، در دهه 1880 ، آسمان خراش - جايگزين داربست در آسمان - به دنيا آمد .
بازخورد مثبت

هنگامي كه جايگزين داربست بلند قد امكان پذير شد ، يك حلقه بازخورد مثبت ايجاد كرد: كلايمرهاي مرتفع رشد اقتصادي بيشتري ايجاد كردند ، زيرا آنها اجازه مي دادند تا بنگاه هاي بيشتري در همان مكان و در همان زمان قرار بگيرند كه اين امر باعث افزايش ارزش اراضي و ايجاد انگيزه براي سازندگان براي بهبود جايگزين داربست شد. كه به آنها اجازه مي داد حتي بلندتر شوند. اما آسمان خراش ها ، به خودي خود ، نمايشگرهاي عمومي را نشان مي دهند. مشاغل و توسعه دهندگان فهميدند كه مي توانند از ارتفاع استفاده كنند و اطلاعات ديگري از جمله تبليغات شركت ها يا نشانه موفقيت آنها را ارائه دهند.

در نتيجه ، بين سالهاي 1890 و 1931 ، بلندترين كلايمر جهان از 94 متر (350 فوت) به 381 متر (1250 فوت) رسيد ، به طور متوسط ​​نرخ رشد سالانه 6.3٪ بود. ركود بزرگ و جنگ جهاني دوم تقاضاي كلايمرهاي بلند را به مدت 15 سال متوقف كرد. سپس ، هنگامي كه جهان ظروف سرباز يا مسافر خود را تميز كرد ، كلايمرهاي بلند دوباره شروع به بلند شدن كردند با اين وجود ، تا قرن بيست و يكم آسمان خراش يك پديده جهاني نبود.
رشد در ارتفاع بلندترين كلايمرهاي جهان از سال 1885 تا به امروز. منبع: CTBUH .
جهاني سازي و بلندترين كلايمرهاي جهان

شهرنشيني سريع ، جهاني سازي و توسعه اقتصادي ثروت جديدي را براي كشورهاي با درآمد كم سابق به وجود آورده است. در نتيجه ، اين امر به شهرها و ملل در سراسر جهان اجازه مي داد كه نه تنها به عنوان پاسخي به شرايط اقتصادي ، بلكه به عنوان يك موتور براي رشد اقتصادي ، از ساخت و ساز در آسمان خراش ها استقبال كنند. بدين معني كه نوآوري در كلايمر همراه با افزايش درآمدهاي جهاني به معناي اين است كه مي توان از آسمان خراش ها به عنوان محرك هاي رشد شهري استفاده كرد و به عنوان بخشي از استراتژي هاي برنامه ريزي شهري براي ايجاد مكان هاي جديد و خوشه هاي صنعتي جديد استفاده كرد. اين به ويژه در آسيا مورد استفاده قرار مي گيرد ، جايي كه از آسمان خراش ها براي چرخش تمركز جهان به سمت شرق استفاده شده اند.
ظهور Supertalls

به احتمال زياد ، اولين باري كه هر دولتي در ساخت بلندترين كلايمر جهان نقش موثري داشت در دهه 1960 در نيويورك بود. منهتن پايين ، يك منطقه تجاري پير ، در اوقات سختي سقوط كرده بود. برج هاي دوقلو ، تا سال 1973 به پايان رسيد ، بخشي از يك تلاش آگاهانه توسط يك آژانس دولتي محلي شد - در اين مورد ، بندر نيويورك و نيويورك (PANYNJ) - براي ساخت و بهره برداري از بلندترين كلايمر هاي جهان ، و احياي آنچه بود. در اصل اولين منطقه آسمان خراش در جهان (به موازات حلقه شيكاگو) است.

به طور خلاصه ، فشارهاي رقابتي رشد اقتصادي به همراه وجود يك سازمان بزرگ صنعتي از كلايمر ، معماران ، تأمين كنندگان ، پيمانكاران عمومي و موسسات مالي ، به شهرهاي جديد اجازه داده اند تا وارد بازي قد شوند. اين شهرها از نوآوري هاي جديد فن آوري استفاده كرده اند و محرك آن بوده اند كه به كلايمر ها اجازه مي دهد قد بلندتر و كم هزينه باشند . اكنون به تكامل برخي از اين جايگزين داربست روي آورده ايم.
مشكل جاذبه

در قديم ، قبل از ظهور آسمان خراش ها ، بيشتر كلايمر هاي بزرگ داراي ديواره هاي سنگ تراشي سنگين بودند. يعني ديوارهايي كه كلايمر را نگه داشته اند. اما در طول قرن 19 ، با افزايش تقاضا براي سازه هاي بلندتر و بزرگتر ، اين ديوارها نياز به ضخيم تر بودن نسبت به پايه داشتند. اين دو مشكل را نشان مي دهد. اول اين كه ديوارهاي ضخيم تر دسترسي به نور داخلي را كاهش مي دهند. دوم اينكه ، در بعضي مقاطع ، به خصوص در تنگه هاي باريك ، ضخامت ديوارها در طبقه همكف قسمت اعظم فضاي قابل استفاده را از بين مي برد و به همين دليل استفاده اقتصادي از جايگزين داربست نبود. به عنوان مثال ، كلايمر 16 طبقه اي Monadnock در شيكاگو (1893) با اتمام بلندترين كلايمر تجاري باربري سنگ تراشي جهان به پايان رسيد. ديواره هاي پايين آن شش ضخامت دارد. ديوارهاي كلايمر جهاني جوزف پوليتزر (1890) در شهر نيويورك به ضخامت 11.5 فوت در زيرزمين و هفت فوت ضخامت در سطح خيابان بود .

در طول نيمه دوم قرن 19 ، معماران و كلايمر با استفاده از ستونهاي آهني و پرتوهاي براي كاهش ميزان سنگ تراشي ، آزمايش كردند تا اينكه در نهايت به فكر استفاده از آهن و بعداً از فولاد برآمدند تا كل ساختار را از بين ببرند. به طور كلي نياز به سنگ تراشي باربري داريد. كشف اسكلت فلزي به اين معني بود كه بالاخره سد گرانش شكسته شد. اين واقعاً انقلابي بود ، زيرا از زمان طلوع تمدن ، حدود 10،000 سال پيش ، تا دهه 1880 ، تمام بلندترين سازه هاي جهان با سنگ نگه داشته شده بودند.
دميدن در باد

به هر حال پس از حل مشكل گرانش ، مشكل جديدي بوجود آمد. براي كلايمري در حدود 10 طبقه يا بالاتر ، نيروهاي بادي (به اصطلاح بارهاي جانبي) شروع به افزايش چشمگير مي كنند (ناديده گرفتن مشكل زمين لرزه ها در حال حاضر. من در يك پست آينده به اين برمي گردم). هيچ كس نمي خواهد در كلايمر ديگري كار كند كه كار كند. و حتي بيشتر از اين ، هيچ كس نمي خواهد يك كلايمر كه ممكن است روزي با طوفان سرنگون شود .

براي حدود 80 سال ، در واقع راه حل مشكل باد استفاده از فولاد بيشتر بود - تيرها و ستونهاي ضخيم تر و / يا بيشتر ، و يا عناصر مهاربند مورب. مشكل اين است كه با بلندتر شدن كلايمر ، مقدار فولاد مورد نياز به طور نامتناسب افزايش مي يابد. علاوه بر اين ، ستونهاي فلزي اضافي مورد نياز براي استحكام بدان معني است كه فضاي داخلي شلوغي براي سرنشيناني كه طي قرن 20 ميلادي خواستار برنامه هاي طبقه بزرگتر و بازتري بودند ، شلوغ تر مي شود.

در سال 1969 ، مهندس مشهور سازه ، فضلور خان از Skidmore ، Owings & Merrill (SOM) ، با توجه به بلندتر شدن كلايمر ، فولاد نظري "حق بيمه" را تخمين زد. وي اظهار داشت اگر نيرو هاي گرانشي تنها نگراني باشند ، با بلندتر شدن كلايمرها ، ميزان نياز به فلز با سرعت نسبتاً كند و خطي افزايش مي يابد. اما اگر مشكل باد معلوم شود ، مقدار فولاد مورد نياز با سرعت فزاينده اي افزايش مي يابد.
"حق بيمه ارتفاع" اين نمودار توسط مهندس فضلور خان تهيه شده است. اين نشان مي دهد كه چگونه مقدار فولاد لازم براي سفت كردن كلايمر در برابر نيروهاي بادي به طور چشمگيري با ارتفاع كلايمر افزايش يافت. اين ايده به جستجوي راه حل هاي جديد مهندسي آسمان خراش ها در دهه 1960 كمك كرد. براي منبع ، به علي و مون (2007) مراجعه كنيد .
اميدي تازه

در دهه 1960 ، همه چيز تغيير كرد. فضلور خان يكي از چندين مهندس بود كه به ايجاد انقلاب يا تغيير پارادايم براي مهندسي كلايمرهاي بلند كمك كرد. استدلال اصلي وي اين بود كه از آنجا كه اسكلت فلزي بند در ارتفاعات بيشتر ناكارآمد است ، براي متوقف كردن باد به روش هاي ساختاري جديدي نياز بود. و به زودي آنها شروع به ظهور كردند. همانطور كه مهندس برجسته SOM ، ويليام بيكر مي نويسد ،

    اين ابر سيستم هاي جديد با ظهور رايانه ها و پيشگامان مهندسي مانند فضلور خان ، هال ايينگار ، ويليام لمسوراير ، لسلي رابرتسون و ديگران امكان پذير شد. اگرچه مباني مفهومي اين سيستمها ساده بود ، اما روشهاي محاسباتي قبلي براي استفاده در طراحي مناسب نبودند. سرانجام با استفاده از رايانه اصلي مي توان زنده بودن اين سيستم ها را نشان داد. علاوه بر اعتبارسنجي سيستمها ، مطالعات پارامتري مهمي براي ايجاد محدوده ارتفاع قابل اجرا براي سيستمهاي مختلف انجام شد.

اين سيستم هاي جديد امكان ساخت كلايمر هايي را كه نه تنها بلندتر بودند ، بلكه سخت تر نيز داشتند و از فولاد كمتري در هر فوت مربع مساحت كلايمر استفاده مي كردند. كلايمر امپاير استريت در هر پا 42.2 پوند وزن داشت ، در حالي كه برج بسيار بلند سيرس (ويليس) (1974) تنها 33.0 پوند در هر فوت مربع بود.
ساخت و ساز كامپوزيت

علاوه بر نوآوري هاي طراحي ، يك كشف حياتي ديگر با مواد بود. ديگر بلندترين كلايمرهاي جهان با استفاده از فولاد ساخته نمي شوند. امروزه اكثريت قريب به اتفاق آنها از طرحي كامپوزيت از فولاد و بتن استفاده مي كنند تا ساختاري كارآمدتر داشته باشند. ويليام بيكر مي نويسد ،

    فولاد براي طراحي طبقه هاي اداري با فاصله طولاني بسيار عالي است. سبك وزن است ، به راحتي توسط مستاجران قابل اصلاح است و مي توان به سرعت احداث كرد. از طرف ديگر بتن در حمل وزن برج بسيار مقرون به صرفه است و جرم آن در كاهش حركات كلايمر مفيد است. سيستم هاي جديد قالب و همچنين قابليت پمپاژ بتن در ارتفاعات بسيار زياد باعث افزايش سرعت ساخت بتن شده است. علاوه بر اين ، ميرايي ذاتي يك سيستم جانبي بتوني به طور كلي بالاتر از يك سيستم فولادي است.

    در نتيجه ادغام فولاد و بتن به داخل كلايمرهاي كامپوزيت منجر به تركيبات بي ظاهر و بي پايان دو سيستم شده است. شايد رايج ترين سيستم هاي كامپوزيتي از هسته هاي بتوني مسلح و قاب كف فلزي استفاده كنند.


مهندسان سيستم هاي ساختاري متفاوتي ايجاد كرده اند تا ضمن خنثي كردن باد ، باد بلندتر شوند (و فن آوري هاي ديگري كه در پست آينده مورد بحث قرار مي گيرند). در حقيقت مي توان گفت كه امروز امكانات فراواني وجود دارد. سازندگان ، به نوعي ، بسته به شرايط محلي ، سبك هاي معماري و سرنشينان در نظر گرفته شده مي توانند رويكرد يك از ستون-A-و-از-ستون-B را در نظر بگيرند. در اينجا ، من به طور خلاصه چند مورد (اما مطمئناً همه آنها) از نوآوري هاي حياتي در سيستم هاي ساختاري را برجسته نمي كنم تا طعم چگونگي تكامل جايگزين داربست را ارائه دهم.
لوله

اولين نوآوري در انقلاب فن آوري نوين ، طراحي لوله‌اي بود كه توسط فضلور خان در سال 1961 توسعه يافت و اولين بار در كلايمر آپارتمان 43 طبقه DeWitt-Chestnut (1963) در شيكاگو استفاده شد. با طراحي لوله ، نما ساختار است - يك لوله عمودي - كه در آن ستونهاي محيطي نسبتاً نزديك به يكديگر قرار گرفته و توسط تيرها در كنار هم قرار گرفته اند. بنابراين ، نما وظيفه سه گانه را انجام مي دهد: اين سازه را نگه مي دارد ، آن را در برابر باد بند مي كند ، و بخشي از سبك معماري است. برج هاي دوقلوي نشان دهنده تسلط اوليه اين فرم است .

در ابتدا ، يك طغيانگر مجموعه اي از پرتوهاي افقي روي يك قايق بادباني بود كه از طرف كشتي بيرون مي آمد تا به پشتيباني اضافه كند. اين ايده براي آسمان خراش ها براي اولين بار توسط معمار لوئيجي مورتي و همكار ، مهندس او پير لوئيجي لروي براي كلايمر هاي بلند ويكي 47 طبقه (طبقه برج ويكتوريا (اكنون برج بورس اوراق بهادار)) در سال 1964 در مونترال در سال 1964 مورد استفاده قرار گرفت. اخيراً ، به يكي از محبوب ترين طرح ها براي سازه هاي ابرخودرو تبديل شده است. در اين حالت ، به طور مساوي در طول كلايمر دو يا سه برآمدگي وجود دارد كه "ديوارهاي" طبقه بالا از هر دو باند يا استوانه هاي فلزي هستند كه از هسته مركزي تا محيط حركت مي كنند. بسياري از بناهاي بيرون زده نيز داراي ستون هاي مگا (ستون هاي بسيار ضخيم) براي محكم كردن بيشتر سازه هستند. برج شانگهاي 128 طبقه (2015) از اين طرح استفاده مي كند ، همانطور كه از 101 طبقه تايپه 101 (2004) استفاده مي شود .

مهندس SOM ويليام بيكر ايده هسته سركوب شده براي ابرخودروها را آغاز كرد. در ابتدا از آن براي كلايمر كاخ 73 طبقه برج سه (2004) در سئول استفاده مي شد ، اگرچه به نظر مي رسد اين ايده براي اولين بار در برج CN در تورنتو (1976) اجرا شده است. موفقيت در طراحي نشان مي دهد كه مي تواند براي ساختاري حتي بلندتر مورد استفاده قرار گيرد ، و در نهايت به عنوان سيستم ساختاري براي 163 طبقه برج خليفه (2010) انتخاب شد. نكته اصلي اين است كه هسته اصلي كلايمر مانند حرف "Y" شكل گرفته است. آسمان خراش داراي يك هسته مركزي معمولي است ، اما همچنين داراي سه هسته اضافي به آن متصل است ، كه در آن هر بال دو "ديگر" را تحت فشار قرار مي دهد. هسته مركزي و بالها در كنار هم ، كلايمر را به ويژه در برابر نيروهاي مختلف باد مقاوم مي كنند. اين نوع ساختاري همچنين براي اولين بار از آسمان خراش 1 كيلومتري جهان ، برج جده در عربستان سعودي استفاده مي شود كه در حال ساخت است و احتمالاً در سال 2020 به پايان مي رسد.


بنابراين ، براي اولين برج بلند مايل چه نوع ساختاري را مي توان انتظار داشت؟ البته هيچ راهي براي پاسخ به اين سؤال وجود ندارد. طراحي نهايي به عوامل بسياري بستگي دارد ، از جمله سبك معماري ، استفاده از كلايمر ، هزينه مصالح ، مقررات مربوط به كلايمر سازي محلي و شرايط محيطي و زمين شناسي. اما منطقي است كه بگوييم يك كلايمر  بلند مايل به تركيبي از عناصر ساختاري است كه در بالا توضيح داده شده است.


ادامه مطلب
امتياز:
بازديد:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ دى ۱۳۹۸ ] [ ۰۶:۰۳:۰۴ ] [ ويدا عليپور ]

اجاره كلايمر فروش كلايمر با بهترين شرايط 09125789785

خلاصه و پيش نويس براي اجاره كلايمر و فروش كلايمر

دستگاه كلايمر بستري مناسب و شايع در ايالات متجده است كه كار را براي ارتفاعات از جمله نماي ساختمانها آسان مي سازد دستگاه كلايمر يك سيستم قدرتمند براي بكار گيري در ساختمانها مي باشد و مي توان براي ارتفاعات بسيار بالا از كلايمر استفاده نمود و همچنين  ميتوان با سبد مخصوص كلايمر بارهاي سنگيني را نيز به ارتفاعات ساختمانها(طبقات) حمل كرد. البته بايد به اين نكته نيز توجه كنيم كه اينها در روش هاي سنتي يا همان داربست تقريبا غير ممكن و يا بسيار بسيار سخت است.تاريخچه و پيدايش دستگاه كلايمر را ميتوان به 1980 اشاره كرد اگر چه در دهه ي 1990 تبديل به يك سيستم و دستگاه محبوب و مناسب جهت جايگزين داربست هاي سنتي دانست كه پيمانكاران متعددي را جذب خود كرد و به انتخاب اصلي پيمانكاران ساختماني در اين نهه شد.

 طبق يك آمار رسمي 16.800 نفر بر روي 5600 دستگاه كلايمر مشغول به كار هستند و اين آمار شامل كشور ايران نمي شود و هر ساله حدود 3.3 ميليون ساعت بر روي دستگاه هاي كلايمر كار ميكنند.

 "از شركت هاي رسمي و با سابقه اقدام به خريد دستگاه كلايمر با بهترين شرايط نماييد و يا اقدام به اجاره كلايمر نماييد در صورتي كه به درستي نصب و راه اندازي شود بسيار ايده آل خواهد بود ولي  اگر استاندارد نباشد فاجعه بار مي شود"

معمولا دستگاه هاي ما ويژگي هاي بسيار متعددي براي خريد كلايمر و يا اجاره كلايمر دارند. دستگاه هاي ساخته شده توسط ما بسيار سريع از انچه تصور ميكنيد مونتاژ مي شوند و همچنين سبد هاي قابل تنظيم و استانداردي براي راحتي كارگران طراحي و توليد كرده ايم كه كاهش آسيب هاي كمر و ... به طور چشمگيري كاهش ميدهد. البته بايد به اين نكته نيز اشاره كنيم كه تعداد مرگ و مير از استفاده دستگاه كلايمر كم نبوده و همانطور كه اشاره كرديم اگر دستگاه كلايمر به درستي و البته مهندسي طراحي نشده باشد ميتواند خسارت هاي جبران ناپذيري را براي كارفرما ايجاد كنند(البته اين خطرات هر لحظه در داربست هاي سنتي وجود دارد)اما در جايگزين داربست تنها در صورتي اين اتفاق خواهد افتاد كه دستگاه كلايمر با مشكل اساسي روبرو شده و  منجر به سقوط خواهد شد كه در اين صورت واقعا فاجعه به بار خواهد آمد. البته بايد اشاره كنيم كه اين آمار براي كشور ايران نبوده و براي ايالات متحده مي باشد

دستگاه هاي ساخته شده توسط ما از ايمني بالايي برخوردار بوده و براي همين منظور يه سيم يدك براي جلوگيري از سقوط تعبيه شده است

 در سال 2006 مركز تحقيقات و آموزش ساخت CPWR  كار گروهي را براي بررسي مشكلات و بالا بردن امنيت دستگاه كلايمر تشكيل داد كه اعضاي ان را نمايندگاه صنعت كشور و نماينده اي از دولت تشكيل ميداد. هدف اصلي اين كارگروه بررسي امنيت دستگاه و پيشبرد افزايش امنيت دستگاه بود توصيه هايي توسط اين كارگروه صادر شد كه شامل 5 بخش مي باشد كه در زير به موارد 5 گانه توصيه هاي اين كارگروه مي پردازيم.

تاسيس موسسه اموزشي دستگاه كلايمر و ارائه مدرك توسط اين موسسه

در اين اموزشگاه به طرز كار دستگاه كلايمر پرداخته ميشود و همچنين فرد با انواع دستگاه كلايمر  و نجوه استفاده از دستگاه كلايمر را فرا خواهد گرفت و ميتواند با آگاهي مناسب كه در اين كلاس ها ياد گرفته است با دستگاه كلايمر به طور ايمن كار كند.

اتخاذ كنترل توسط مهندسين بعد از نصب و راه اندازي

بعد از نصب و راه اندازي نياز است يك متخصص مراحل نصب را كنترل كند سيم هاي متصل به سبد را چك و كنترل كند ايمني نگه دارنده در پشت بام را به طور دقيق چك كند

 نقش اپراتور دستگاه و مسئوليت آن را بهش يادآور شويد

توليدكنندگان، توزيع كنندگان، تامين كنندگان و اپراتور دستگاه همگي بايد نقش و مسئوليت خود به خوبي به انجام برسانند

تعيين صلاحيت ها و نقش هاي خاص

همه اپراتور هاي دستگاه، بايد توسط متخصصين تعيين صلاحيت شوند و نكات ايميني به انها ارائه شود

 به روز رساني استاندارد هاي روز

براي طراحي و ساخت دستگاه هاي جديد مي بايست استانداردهاي روز در آن رعايت شود و دستگاه هاي قديمي نيز به روز رساني شوند.

 درباره اين مقاله كه به چه چيزهايي در مورد كلايمر خواهيم پرداخت

ما در اين مقاله كه گردآوري و منتشر ميكنيم هدف ما كمك به استفاده از دستگاه كلايمر به صورت ايمن مي باشد  توصيه هايي كه براي استفاده كنندگان و توليد كنندگان داريم اميدواريم كه مورد رضايت شما بزرگواران قرار گرفته باشدو همچنين در اين مقاله به استفاده از داربست خواهيم پرداخت كه چرا استفاده از داربست پر خطر و پر هزينه مي باشد.

كلايمر به چه صورت كار ميكند؟

اگر بخواهيم به اجزاي دستگاه كلايمر نگاه كنيم و بررسي كنيم كه از چه اجزايي تشكيل شده است بايد به سبد افقي آن اشاره كنيم كه كه كارگران بر  يو ان سوار شده و كار ميكنند و يك نگه دارنده نيز براي اين سبد پشت بام وجود دارد كه با دو سيم به سبد دستگاه كلايمر متصل مي شود.همچنين يك دستگاه الكترو موتور به سبد نصب شده است كه داراي كليد هاي نگه دارنده كليد پيمايش به بالا كليد پيمايش به پايين را دارا است(البته اين در دستگاه هاي كلايمر برقي وجود دارد و در دستگاه هاي كلايمر دستي حركت با دست براي بالا بردن و پايين آوردن استفاده مي شود.

استفاده هاي عمومي از دستگاه كلايمر

معمولا از كلايمر براي نماي ساختمانها استفاده ميشود حال ميتواند براي سيمانكاري نماي ساختمان استفاده شود و يا براي نصب نماهاي شيشه اي و يا مواردي كه نياز باشد بر  روي نماي ساختمان انجام شود

مزاياي اجاره كلايمر و استفاده از دستگاه كلايمر

در نظر سنجي اخير كه تعداد شركت كنندگان انان به حدود 50 نفر مي رسيد  و تشكيل دهندگان آنان را پيمانكاران ساختمان و مهندسين ساختمان تشكيل داده بودند كه در بيشتر موارد از كلايمر به جاي داربست استفاده كرده بودند تقريبا 70 درصد از شركت كنندگان در نظر سنجي به بهترين مزاياي استفاده از كلايمر به افزايش بهره وري اشاره كردن 60 درصد نيز بر اين معتقد هستند كه به وطر چشمگيري استفاده از كلايمر صرفه جويي در زمان و هزينه است همچنين 50 درصد از شركت كنندگان بر اين باور هستن كه كلايمر از امنيت خيلي بالايي به نسب داربست ها برخوردار است.

همانطور كه ار نظر سنجي پيداست به راحتي ميفهميم كه  استفاده از دستگاه كلايمر به جاي روش هاي سنتي مثل داربست فلزي كم هزينه بودن آن ، ايمن بودن دستگاه كلايمر، افزايش سرعت كار سود قابل توجهي و راحتي كار را براي پيمانكاران و استفاده كنندگان داربست در پي خواهد داشت.

گزارش رسمي از حادثه غم انگيز دستگاه كلايمر

در يكي از پروزه هايي كه مربوط به تاريخ 10 ژوئن سال 2009 ميلادي مربوط مي شود سه مرد جوان در خيابان ريوگراند كه مشغول انجام كار بودند و از دستگاه كلايمر استفاده مي كردند كه گويي خبر نداشتند كه امروز روز پاياني زندگي شان است و قرار است امروز به زندگي خود خاتمه بدهند نقض فني دستگاه كلايمر  و فروپاشي دستگاه  باعث شد تا اين سه جوان به زندگي خود در اين دنيا پايان دهند فروپاشي دستگاه كلايمر حدودا  از طبقات 11 و 12 طبقه اتفاق افتاد يكي از قرباني اين صحنه دلخراش كه بلافاصله از سبد كلايمر پرت شده بود در نهايت بر  روي سقف يك كاراز فرود آمد رائول راميرز كاماچو كه با 27 سال سن و  همسر خود به همراه 2 فرزند در مكزيك زندگي ميكردند جوئل ايرواس سرريتس هم با 30 سال سن و لوپز پرز با 28 سال سن هر دو در هندوراس به تنهايي و مجردي زندگي ميكردند

 اوشا در نهايت به 4 شركت كه در اين پروزه درگير بودند مبلغ 160 هزار دلار خسارت پرداخت كرد

البته گفتني است كه نقض فني و فروپاشي دستگاه كلايمر به علت بي دقتي و عدم كنترل بعد از نصب توسط متخصص گزارش  شده بود كه اين احتمال داده ميشود كه اگر نصب و راه اندازي توسط متخصص انجام و كنترل شود شاهد اين گونه حادثه ها نخواهيم بود

 متاسفانه كمبود هاي آموزشي در اين زمينه ميتواند خطر آفرين و يا استفاده كننده را با مشكلات روبرو كند بر خلاف نصب داربست، كلايمر بايد طبق اساس و اصول نصب و راه اندازي شود و متاسفانه شاهد هستيم كه شركت هاي وارد كننده كلايمر  و توليد كننده بيشتر ميشود و بايد براي اين منظور و در اين زمينه نيز به صورت اختصاصي واحدي براي نظارت تشكيل شود

شركت هاي توليد كننده و وارد كننده كلايمر بايد براي ايميني دستگاه كلايمر اموزش استفاده را براي اپراتورهاي دستگاه كلايمر ارائه بدهند و ميزان آگاهي آنها را براي استفاده از دستگاه بالا ببرند كساني كه اقدام به خريد كلايمر ميكنند و يا اقدام به اجاره كلايمر ميكنند بايد همه جانبه توسط شركت تامين كننده كلايمر پشتيباني شود از اموزش استفاده گرفته تا سروس دستگاه و ...

ترجمه آزاد و غير  رسمي
كپي از اين محتوا مجاز نيست و با فرد و وب سايت متخلف برخورد شديد خواهد شد


ادامه مطلب
امتياز:
بازديد:
[ ۳ دى ۱۳۹۸ ] [ ۰۸:۴۷:۰۰ ] [ ويدا عليپور ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By bigtheme :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربري
نام کاربري :
پسورد :
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لينک هاي تبادلي
تبادل لينک اتوماتيک
لينک :
خبرنامه
عضويت لغو عضويت
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی